blog Interviews

De kracht van abonnementsmodellen. Tips van LIN Videomarketing!

Ontmoet LIN Videomarketing. LIN Videomarketing is van oorsprong een Videomarketing bureau met een unieke mix van videomarketing strategie, videoproductie, animatievideo’s en drone films. Ze produceren video campagnes en uitleganimaties voor IT organisaties, Overheid en Onderwijs. Ze begeleiden in de strategie, presentatie, productie en distributie. Van start tot succes waarbij een persoonlijke aanpak en maatwerk centraal staan.

LIN Videomarketing heeft in het verleden altijd op projectbasis hun producties uitgevoerd. Dit is namelijk erg gebruikelijk in deze branche. Eigenaresse Felicia Lin ging tegen de stroming in en bedacht verschillende abonnementsmodellen.

Niet alles lukte de eerste keer, het was een periode van trial en error. Uiteindelijk bedacht Felicia Lin een zeer effectieve strategie!

Tegenwoordig biedt het bureau meerdere diensten aan als het gaat om videoproductie en E-learning:

  1. Het volledig uitbesteden van videoproducties en uitleganimaties
  2. Zelf doen onder begeleiding, in de E-learning sportschool ‘Fast Forward’
  3. Zelf doen met behulp van software

Door verschillende diensten aan te bieden aan verschillende klantgroepen in de vorm van abonnementen, creëer je differentiatie en bouw je consistente inkomstenbronnen op.

De IT organisaties, Overheid en Onderwijsinstellingen kiezen er veelal voor om zaken uit te besteden. Naast het realiseren van de videoproducties denkt het bureau ook mee bij de implementatie van e- learningplatformen voor de medewerkers. LIN Videomarketing bedient tegenwoordig ook ZZP’ers die te maken hebben met hoge pieken en dalen in hun omzet. ZZP’ers kunnen hun brein trainen in de E- learning sportschool ‘Fast Forward’ en leren hoe ze hun eigen online cursus opzetten en verkopen naast hun core business. Dit helpt hen weer bij het creeëren van consistentie inkomstenbronnen. Hierbij kunnen ze softwarelicenties aanschaffen die hen verder helpen.

Waarom heeft LIN Videomarketing voor Facility Point Arnhem gekozen?
In september 2020 had Felicia Lin geen zin meer om thuis te werken. Via Google zoekresultaten kwam ze uit op de flexwerkplekken van Facility Point Arnhem. Destijds focuste ze zich enkel op videoproducties. De videografen en animatoren werken veelal vanuit huis of op locatie bij de klanten. Een groot voordeel bij Facility Point Arnhem is dat je kunt upgraden en downgraden.

Dankzij de kracht van abonnementen verruilde LIN Videomarketing een flexwerkplek voor een privé kantoor twee verdiepingen hoger in maart 2024. De reden voor de verhuizing is dat LIN Videomarketing tegenwoordig ook een leerwerkbedrijf is, het videomarketing bureau biedt regelmatig werkplekken aan stagiaires. Door de verschillende specialisaties van LIN Videomarketing,

is Felicia Lin niet langer het enige gezicht. Accountmanager Naomi Jibson is tegenwoordig de kartrekker van de E-learning sportschool, Fast Forward.

Wil je meer weten over LIN Videomarketing of wil je eens sparren? Kijk op www.linvideomarketing.nl of neem contact op via felicia@linvideomarketing of naomi@linvideomarketing.nl. Je mag ook altijd binnenlopen, LIN Videomarketing is te vinden op de tweede verdieping in kantoor 2.27.

Leave a Reply

Your email address will not be published.